3 X gezonde ontbijtjes

  • Blog
  • /
  • 3 X gezonde ontbijtjes
3 X gezonde ontbijtjes
op 31 januari 2017, 20:52
  • Bakken & Braden

Ontbijten is zo lekker! Wanneer je de dag begint met een gezond ontbijtje zijn de eerste vitamines al binnen voordat de dag start. Hierdoor zal je energiek aan je dag beginnen. Ben jij jouw dagelijkse ontbijt zat en heb je wat inspiratie nodig?

  1. Kokosyoghurt met banaan en havermout. Pak een bakje en vul deze tot de helft met kokosyoghurt, strooi hier wat havermout, lijnzaad en eventueel wat noten op. Pak een rijpe banaan en snij deze in plakjes. Voeg deze toe aan de yoghurt. Als topping kan je wat granaatappel gebruiken. Dan is dit ontbijt niet alleen lekker maar ook nog eens mooi!
  2. Toast met avocado en een ei. Maak van een volkoren of spelt boterham toast. Snij een rijpe avocado open en besmeer je toast met de avocado. Bak een eitje in een pan en leg deze op de avocado. Besprenkel de boterham met wat zout en peper. Aanvallen maar!
  3. Smoothie met biet en banaan. Pak je blender en doe hier een halve gekookte biet, een banaan, handje frambozen, eetlepel havermout en een scheut yoghurt in. Laat de blender draaien totdat het een egaal geheel is geworden. Schenk de smoothie in een glas en geniet. Dit ontbijtje is super handig als je onderweg wilt ontbijten en kan zelfs de avond ervoor al worden gemaakt.

Wat ga jij morgen ontbijten?

Liefs,

Foodsie

 

Delen

Opmerkingen(0)

Wat vind jij?